Jdi na obsah Jdi na menu
 


Test 1 - jednoduchý

31. 3. 2007

Teď se ukážou všechny vaše znalosti o Joshovi.Zkuste si udělat celý quiz aniž byste se koukaly do jeho životopisu nebo kamkoliv jinam.Jsem zvědavá jak vám to půjde.Tak hodně štěstí... : )

1) Kde Josh pracoval než přešel na modeling?
a) na farmě ,staral se o koně
b) v restauraci, dělal číšníka
c) na farmě ,sbíral mrtvá kuřata
d) v obchodě ,dělal prodavače

2) Jaké jsou jeho rodinné kořeny?
a) holandsko-polské
b) švédsko-české
c) holandsko-skotské
d) holandsko-švédské

3) Kolik měří?
a) 1.89
b) 1.80
c) 1.97
d) 1.87

4) V jednom rozhovoru řekl že největším vynálezem lidstva je:
a) televize
b) rychlé automobily
c) destilovaný alkohol
d) elektřina

5) Jaká je Joshovo nejoblíbenější barva?
a) světle modrá
b) bílá
c) černá
d) tmavě modrá

6) Kde se narodil a kam se později přestěhoval?
a) v Coloradu ,přestěhoval se do Los Angeles
b) v Kalifornii, přestěhoval se do Georgie
c) v New Yorku, přestěhoval se do Wyomingu

7) Jak se jmenuje jeho manželka?
a) Jessica Kumala
b) Yessica Kamala
c) Yessica Kumala
d) Jessica Holloway

8) Kolik má Josh bratrů?
a) 4
b) 2
c) 1
d) je jedináček

9) Jaké je jeho rodné jméno?
a) Josh David Holloway
b) Joshua Lee Holloway
c) Josh Ethan Holloway
d) Joshua George Holloway

10) Jakou roli hrál v seriálu Lost (Ztraceni) ?
a) Jack Shephard
b) James ,,Sawyer,, Ford
c) Charlie Pace

11) A teď jakou velikost má jeho......néé to už by stačilo :-D dost otázek ted se koukněte na výsledky a napište jak jste dopadli

Výsledky:

1) c , 2) c , 3) d , 4) c , 5) d , 6) b , 7) c , 8) b , 9) b , 10) b

1) 0 chyb
K tomu neni co dodat jsi prostě znalec. Gratuluju : ))

2) 1- 3 chyby :
Jsi dobrá/ý tohle je taky pěknej výsledek ,stačí trochu zapracovat a máš to v kapse

3) 4-7 chyb :
Tak s tímhle výsledkem už by se mělo něco dělat....

4) 7-10 chyb :
To snad ne : ( Být tebou tak se docela stydim a rychle si jdu informace doplnit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odpověz pls :D

(Slick meat, 14. 9. 2007 20:11)

Haha! Jsem dobrá, mám 0 chyb.... Jestli znáš odpověď na tu 11. otázku, tak mi písni do komíků na blog http://orchidejkaaa.blog.cz.

Ty znáš odpověď?

(adý, 13. 5. 2007 10:30)

Ahojky, ty znáš odpověď na tu 11 otázku??Jestli jo, tak mi jí prosím písni na ady.beruska@seznam.cz

:-DDD

(verča, 12. 5. 2007 22:53)

:-D

bohužel

(aries, 12. 5. 2007 10:30)

No tak bohužel ne,ale kdybych to náhodou zjistila tak vás informuju X D

ssdssdsd

(verča, 3. 5. 2007 16:01)

asi všichni víme co si myslela tou 11. otázkou a ty to víš?:-D